دانلود مستقیم

طرح های توجیهی,تحقیق های آماده و فایل های ویژه

لیست کامل طرح های توجیهی

طرح توجیهی صنایع فرآورده های لبنی

طرح توجیهی صنایع فرآورده های لبنی

طرح توجیه فنی،مالی و اقتصادی صنایع فرآورده های لبنی  (با فرمت ورد و کاملا قابل ویرایش)+فرم خام این طرح توجیهی با فرمت قابل ویرایش ورد(word) برای دانلود شما آماده شده وفایل این طرح کارآفرینی بر روی سرورهای سایت آپلود شده است. شما پس از دانلود یک فایل زیپ بدون پسورد خواهید داشت که با دابل کلیک روی آن فایل ورد حاوی این طرح توجیهی را به همراه فرم خام برای نگارش طرح توجیهی صنایع فرآورده های لبنی مشاهده خواهید کرد. تمام جدول ها و کلیه محاسبات به طور دقیق و توسط کارشناسان انجام شده و اکنون در اختیار شما قرار گرفته است.در ادامه به معرفی بیشتر این پروژه اشتغال زایی خواهیم پرداخت.

 

خلاصه طرح اشتغال زایی صنایع فرآورده های لبنی :

  • مناطق مناسب تر جهت اجرای طرح:کلیه مناطق کشور
  • دوره بازگشت سرمایه این پروژه : (درون فایل)
  • میزان اشتغال زایی این پروژه: (درون فایل)
  • ظرفیت در نظر گرفته شده در این طرح: (درون فایل)
  • فرمت فایل طرح توجیهی: پی دی اف(pdf)
  • تعداد صفحات فرم طرح توجیهی: 38 صفحه
  • فرمت فرم طرح توجیهی: ورد(word) با پسوند داک(Doc)

:::در ادامه بیشتر بخشی از مطالب این طرح توجیهی را مشاهده می کنید:::

دقت کنید که این بخش صرفا جهت اطمینان شما می باشد و اگر جداول یا نمودار ها و یا اشکال به شکل ناقصی قرار گرفته اند یا نمایش داده نمی شوند به دلیل کپی کردن مطالب است و در فایل اصلی ورد چنین مشکلی وجود ندارد.

 

مقدمه:

 

به نام خالق هستي كه شير را نوشيدني گوارا گردانيد تا اهل ايمان را عبرتي از قدرت لايزال او باشد و بهشتيان را به نهرهاي آن وعده داد تا لذت رضوان خويش را كامل گرداند.

 

اگرچه اين نوشيدني حيات بخش، منبع غني از تركيبات مورد نياز بدن بوده ودانشمندان هر روز ابعاد تازه اي از اسرار اين غذاي كامل را كشف و به جوامع ارائه مي دهند متاسفانه به دليل عدم آگاهي مصرف سرانه آن در ايران حدود نصف استانداردهاي مطلوب مي باشد.

 

پوكي استخوان –  بيماري خاموش :

 

زنان هشت برابر بيشتر از مردان دچار پوكي استخوان مي شوند:

 

به اعتقاد محققان، احتمال دچار شدن به پوكي استخوان در موارد زير بيشتر است:

 

سن بيش از 50 سال، زن بودن، يائسگي، نخوردن يا كم خوردن لبنيات، قرار نگرفتن در معرض نور مستقيم خورشيد، جثه كوچك،پوست روشن،ورزش نكردن،سيگار كشيدن، استفاده دراز مدت از داروهاي ضد انعقاد(كوروتون)، داشتن افراد مبتلا به پوكي استخوان در ميان خويشاوندان، استفاده از غذاهاي پر نمك،نوشيدن الكل و قهوه زياد و بعضي از اختلالات هورموني مانند پركاري تيروئيد و كم كاري غدد جنسي.

 

درپوكي استخوان ، استخوان ها به شدت شكننده مي شوند و ممكن است با ضربه هاي كوچك و حتي خود به خود بشكنند،كلسيم در اين ميان براي بازسازي و استحكام استخوان از اهميت ويژه اي برخوردار است. اگر كلسيم بدن كافي نباشد استخوان پوك و شكننده مي شود. پوكي استخوان علامتي ندارد. يك نكته بازدارنده در جهت اطلاع از اين بيماري اين است كه معمولا شخص بعد از شكستگي به وجود آن پي مي برد. در بعضي از افراد پوكي استخوان به صورت خميدگي ستون فقرات بروز مي كند. بهترين روش تشخيص پوكي استخوان سنجش تراكم استخواني (رانسيتو متري) است كه  با نظر پزشك صورت مي گيرد.

 

پوكي استخوان به راحتي قابل پيش گيري است : ورزش و فعاليت بدني، عدم مصرف سيگار، روزانه حداقل ده دقيقه در معرض نور خورشيد قرار گرفتن و از همه مهمتر استفاده از مواد حاوي كلسيم به ويژه لبنيات از مهم ترين عوامل مؤثر در پيش گيري از اين بيماري پر هزينه است.

 

نياز به كلسيم در سنين مختلف متفاوت است. در نوجواني ، بارداري و دوران شيردهي اين نياز با خوردن 3 الي 4 ليوان شير و ماست در هر روز تامين            مي شود. از لحاظ ميزان كلسيم يك ليوان شير معادل يك ليوان ماست و برابر 45 الي 60 گرم پنير(اندازه دو قوطي كبريت) است. پژوهشگران به تازگي دريافته اند يك فنجان ماست 35 درصد بيشتر از يك فنجان شير كلسيم دارد.                   

 

  • شير مايع سفيد رنگي است كه در اثر دوشش حيوانات شيرده سالم به دست مي آيد. رنگ شير در حالت طبيعي سفيد كدر است كه در صورت بالا بودن چربي آن كمي زردرنگ شده و در اثر گرفتن چربي يا افزودن آب به آن كمي به سمت آبي ميل مي كند، كه البته عوامل ديگري نظير نوع تغذيه ، فصل و... نيز تا حدي در اين امر مؤثر مي باشد. بو و طعم شير نيز در اثر تماس با ظروف كثيف يا تغذيه نا مناسب حيواني و يا فسادهاي ميكروبي و شيميايي مي تواند تغيير كند.

 

در ميان غذاهاي مختلف كه روزانه به مصرف انسان مي رسند  بدون شك شير مناسب ترين و متعادل ترين تركيب را دارا مي باشد و به همين دليل است كه معمولا شير را غذاي كامل مي نامند. شير هر يك از پستانداران بهترين غذا براي نوزاد همان پستاندار مي باشد و عملا نمي توان هيچ غذايي را جانشين آن قرار داد . بررسي ها نشان مي دهد كه طولاني ترين عمرها در اكثر كشورهايي ديده مي شود كه مقدار مصرف روزانه شير مردم آن زياد است. تركيب شير تحت تاثير عوامل مختلف از جمله نژاد، فصل، تغذيه و ... تغيير مي كند ولي به طور متوسط مي توان ارقام زير را در خصوص تركيب شير ارائه نمود.

 

 

 

 

 

نوع شير

آب

كل موادجامد

چربي

كل پروتئين

قند(لاكتوز)

املاح

شيرگاو

5/87

5/12

8/3

3/3

7/4

7/0

شيرگوسفند

7/80

3/19

4/7

5/5

8/4

1

شير بز

2/85

8/14

6/5

8/3

8/4

7/0

شيرانسان

5/87

5/12

4

9/0

7

2/0

 

در خصوص ارزش تغذيه اي شير نكته حائز اهميت آن است كه علاوه بر بالا بودن مقدار مواد مغذي در شير، كيفيت اين تركيبات نيز به گونه اي است كه به بهترين وجه ممكن مورد استفاده بدن قرار مي گيرد. به عنوان مثال ضريب هضم چربي شير 100 درصد مي باشد و پروتئين هاي شير نيز داراي ضريب هضم 95 تا 98 درصد بوده و تمامي اسيدهاي آمينه مورد نياز بدن را تامين مي نمايند. هم چنين شير منبع اصلي كلسيم و فسفر در رژيم غذايي است و در صورت حذف لبنيات از رژيم غذايي ، براي جبران كمبود اين دو تركيب لازم است كه مقادير زيادي سبزيجات و ميوه جات استفاده شود، از بين املاح، مقدار آهن در شير كم است و لازم است كه در نوزاداني كه منحصرا با شير تغذيه مي نمايند، اين كمبود جبران شود. از نظر ويتامين ها نيز شير حاوي مقادير قابل توجهي از انواع ويتامين ها به ويژه ويتامين هاي (A) و گروه (B) بوده و مي تواند درصد قابل توجهي از نياز روزانه را بر طرف سازد.

 

قند موجود در شير ، لاكتوز نام دارد كه بعضي از بزرگسالان قادر به هضم آن نبوده و در نتيجه در هنگام مصرف شير دچار عوارضي نظير نفخ ، دلپيچه و اسهال        مي گردند. چنين افرادي يا بايد مقادير كم شير را با فواصل زماني مصرف نمايند و يا از فرآورده هايي نظير پنير و ماست كه داراي لاكتوز كمي مي باشند استفاده كنند.

 

در جدول زير مقايسه تركيبات موجود در يك كيلوگرم شيربا صد گرم گوشت گاو نشان داده شده است كه با توجه به اين كه قيمت يك كيلوگرم شيرحتي كمتر از  صد گرم گوشت مي باشد ارزش غذايي شير بيشتر مشخص مي شود(اعداد بر مبناي گرم است):

 

 

چربي

پروتئين

قند

املاح

100گرم گوشت گاو

5/16

15

-

1

1كيلوگرم شير

38

33

47

7

 

 

 

نكته مهم در خصوص شير آن است كه بالابودن ميزان مواد مغذي در آن باعث       مي شود كه شير به عنوان يك محيط مناسب و ايده آل جهت رشد و فعاليت انواع ميكروارگانيزم ها درآيد به گونه اي كه اگر مدت كوتاهي به حال خود رهاشود،فاسد شده و علاوه بر تغييرتركيبات آن، خطر ايجاد مسموميت را نيز خواهد داشت.

 

براي جلوگيري از اين امر رعايت 2 نكته ضروري است:

 

شير از ابتداي دوشش تا هنگام مصرف بايد در دماهاي پائين نگهداري شود، هرچه دماي نگهداري شيربالاتر باشد سرعت رشد و فعاليت باكتري ها نيز بالاتر رفته و در نتيجه شير زودتر فاسد مي شود. حتي بعد از پاستوريزاسيون يا جوشاندن نيز لازم است كه شير در يخچال نگهداري شود.

 

بايد توجه داشت كه كاهش دماي شير فقط سرعت فعاليت باكتري ها را كم مي كند ولي قادر به از بين بردن آنها نيست بنابراين لازم است كه با استفاده از حرارت تمامي ميكروب هاي بيماري زا و حداكثر ميكروبهاي غير بيماري زاي شير را از بين مي برد.

 

 

 

 

 

 

 

بخش دوم :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

کلیات در رابطه با شرکت :

 

كارخانه فرآورده هاي لبني كلات( لبنوش) سهامي خاص يكي از مراكز توليد         مهم ترين مواد غذايي در كشور مي باشد. اين كارخانه و ساير كارخانجات توليد كننده محصولات لبني در استان خراسان زير نظر مستقيم شركت تعاوني توليد كنندگان فرآورده هاي لبني پاستوريزه خراسان قرار دارد. شركت تعاوني توليد كنندگان محصولات لبني در سال 71 با همكاري جهاد كشاورزي و اداره كل تعاون استان خراسان جهت ارائه خدمت به واحد هاي فرآوري لبنيات پاستوريزه و تامين نياز آن ها و فروش توليداتشان تشكيل گرديد و هم  اكنون 45 كارخانه را در استان خراسان تحت پوشش خود دارد.

 

خلاصه فعاليت هاي تعاوني:

 

1) تهيه و تامين مواد اوليه مورد نياز اعضاء

 

2) تهيه ماشين آلات وتجهيزات مورد نياز واحدهاي  توليدي از داخل و خارج كشور.

 

3) برگزاري سمينارهاي علمي، تخصصی و كلاس هاي آموزشي جهت ارتقاي علمي .         4) فني مسئولين كنترل كيفيت واحدهاي تحت پوشش در داخل يا خارج از كشور.

 

5)ارائه خدمات مشاوره اي به واحد هاي در حال تاسيس و بهره برداري.

 

6)پذيرش عامليت توزيع پنيريارانه اي در استان خراسان.

 

7)پيگيري جهت تحويل 30/0 از علوفه تخصيصي به استان، به منظور تحويل به دامداران طرف قرارداد كارخانجات.

 

8) احداث و اداره كارخانه توليد ظروف يكبار مصرف و بسته بندي كره در اوزان 10 تا 25 گرمي باسرمايه گذاري بالغ بر 3000000000 ريال با همكاري سيستم بانكي.

 

9) كمك به توزيع شير يارانه اي و شير مدارس.

 

10) ايجاد فروشگاههاي عرضه مستقيم كالا به منظور فروش محصولات لبني پاستوريزه توليدي اعضا.

 

تاریخچه شرکت فرآورده های لبنی لبنوش :

 

تعداد کارکنان

برق

زیر بنا

مساحت زمین

زمین

ساختمان

ارزش ماشین آلات

سرمایه گذاری مستقیم

20نفر

50کیلو وات

1700متر مربع

4000متر مربع

40000000

75500000

95100000

257250000

 

كارخانه توليد فرآورده هاي لبني پاستوريزه لبنوش واقع در استان خراسان رضوي شهرستان كلات بخش زاوين با مشخصات ذيل در سال 1368 تاسيس گردید.

 

محصولات اصلی                    ظرفیت                     واحد

 

 

 

 

 

پنیر سفید                                 30                              تن

 

خامه پاستوریزه                          42                             تن

 

کره پاستوریزه                           50                              تن

 

محصولات جانبی  :  

 

پنیر پیتزا،پنیر ورقه ای، انواع ماستهای کم چرب و خامه ای ،کشک مایع،دوغ

 

شركت سهامي خاص بوده و تعداد شركا 5 نفر مي باشد و تمام سرمايه توسط مؤسسين تامين شده است.

 

35/0 سهام اين شركت در ابتداي تاسيس در حساب مخصوص در بانك سپرده شده است ، شركت از تاريخ 1/2/1369 براي مدت نامحدودي تشكيل شده است.

 

شركت به موجب اساسنامه از اركان زير تشكيل شده است:

 

الف) مجامع عمومي    ب) هيئت مديره    ج) بازرسان...

 

فایل پروژه کارآفرینی صنایع فرآورده های لبنی شامل چه مواردی می شود؟

  • مطالعات بازار که معادل واژه انگلیسی Market Study بوده و جنبه های مختلف بازار محصولات و یا خدمات پیش بینی شده برای طرح از جمله عرضه، تقاضا، مصرف، بازار هدف و سایر موارد را مورد مطالعه و بررسی قرار می دهد.
  • تجزیه و تحلیل مالی که معادل واژه انگلیسی Financial Analysis می باشد و در آن شاخص های مختلف مالی و سودآوری طرح با استفاده از اطلاعات بخش های قبلی گزارش و براساس اصول و استانداردهای اقتصاد مهندسی بدست آمده و مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد و براساس آن شاخص ها در خصوص اجرا و یا عدم اجرای طرح تصمیم گیری می شود.
  • توجیه پذیری فنی که معادل واژه انگلیسی Technical Feasibility می باشدو در این بخش ابعاد مختلف فنی طرح از جمله دانش فنی مورد استفاده، ظرفیت، محل اجرا، ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز و ساختار اجرائی آن را مورد مطالعه قرار می دهد.

 

طرح توجیهی صنایع فرآورده های لبنی چه استفاده هایی دارد؟

  • اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
  • تخمین میزان سود این شغل پیش از اقدام به کار
  • گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
  • تخمین ریسک احتمالی این طرح کارآفرینی
  • ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
  • مطلع شدن از همه منابع مورد نیاز برای ایجاد این طرح اشتغال زایی
  • مطلع شدن از دوره بازگشت سرمایه برای برنامه ریزی بهتر
  • مشاهده روش کار و اطلاعات ویژه پیرامون این طرح کارآفرینی
  • مشاهده تخمین بازار مصرف و اطلاعات مربوط به درآمدزایی پروژه
  • گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
  • ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی
  • بالا رفتن دید اقتصادی تان پس از مطالعه مجموعه طرح های توجیهی
  • مناسب جهت اجرای طرح کارآفرینی و ارائه دانشجویی

طرح اشتغال زایی صنایع فرآورده های لبنی همچنین دید شما را باز می کند و احتمالا پس از مطالعه کامل این طرح توجیهی به یک دید کلی و اطلاعات جامع پیرامون موضوعات مرتبط با این پروژه کارآفرینی خواهید رسید و همچنین میزان ضرر و زیان و یا سود احتمالی برای وارد شدن به پروژه صنایع فرآورده های لبنی را با یک تخمین قابل قبول برای شما قابل محاسبه خواهد بود. مقدار هزینه و سودهای نوشته شده در  این طرح توجیهی اگر مثلا برای سال 93 نوشته شده باشد با استفاده از نرخ تورم آن ها را می توانید برای سال جاری تخمین بزنید. تمام چارچوب این طرح توجیهی منطبق با چارچوب های مورد تایید سازمان صنعت،مفدن و تجارت است و همچنین این طرح های توجیهی به این شکل مورد قبول بانک هاست.

فرم خام طرح توجیهی صنایع فرآورده های لبنی شامل چه مواردی است؟

  • جدول مخصوص عنوان طرح توجیهی
  • جدول مخصوص مشخصات طراح
  • بخش ویژه معرفی طرح توجیهی
  • جدول مخصوص مشخصات متقاضیان این طرح اشتغال زایی
  • بخش ویژه متقاضیان طرح توجیهی اشخاص حقیقی
  • بخش ویژه متقاضیان طرح توجیهی حقوقی(شرکت ها و سهام داران)
  • قسمت مربوط به مشخصات محل اجرای طرح
  • بخش مخصوص معرفی(کالا یا خدمات) و ظرفیت تولید،پذیرش یا ارائه
  • قسمت مربوط به میزان اشتغال زایی طرح
  • قسمت مربوط به مدت لازم برای بازگشت سرمایه
  • قسمت مربوط به اعلام محرمانه بودن طرح و تذکر بابت پیگیری قضایی در صورت عدم رعایت موارد ذکر شده در حفاظت از طرح توجیهی
  • قسمت ویژه تجزیه و تحلیل فرهنگی طرح
  • بخش ویژه تجزیه و تحلیل اقتصادی طرح
  • قسمت وِیژه بررسی تغییرات جمعیتی بر طرح
  • قسمت های مربوط به ساختار بازار،روند بازار و بررسی وضعیت رقبا
  • تجزیه و تحلیل عرضه و تقاضا(در سطح منطقه،استانی،کشوری و جهانی)
  • بررسی فرصت واردات و صادرات محصول یا ارائه خدمات در کشورهای دیگر
  • ارائه برنامه های حضور در بازارهای کشوری و جهانی
  • بررسی قیمت تمام شده محصول یا خدمات و تحلیل آن با استفاده از قیمت تمام شده کالا یا خدمات مشابه در سطح منطقه،استان،کشور و جهان
  • بررسی تکنولوژی های مورد نیاز از لحاظ در دسترس بودن و به روز بودن
  • معرفی خودتان و یا شرکتتان و بررسی نقاط مثبت رزومه کاری و روند صعودی که می تواند به پیشرفتتان در این طرح اشتغال زایی کمک کند
  • بررسی اهداف و دورنمای شرکت و طرح های زنجیره وار پیش رو پس از اجرای این طرح توجیهی
  • بررسی مزیت های رقابتی محصولات یا خدمات شما به نسبت محصولات یا خدمات مشابه
  • بخش ویژه تجزیه و تحلیل محیطی طرح
  • معرفی شیوه های بازاریابی و تبلیغات پیش بینی شده برای کالا/خدمات معرفی شده در طرح
  • معرفی مختصر شیوه های تولید یا ارائه خدمات اختصاصی(بیان تفاوت ها با شیوه های تولید یا ارائه خدمات کنونی این محصول/خدمت)
  • نمایش فرایند تولید محصول یا خدمت قابل ارائه به صورت نمودار
  • برآورد سرمایه اولیه مورد نیاز برای اجرای این طرح توجیهی
  • برآورد سرمایه در گردش مورد نیاز سالیانه/ماهیانه/هفتگی
  • برآورد نیروی انسانی مورد نیاز و طبقه بندی بر حسب نیروهای متخصص و تحصیلکرده تا نیروهای ساده و مشخص کردن تعداد نیاز پرسنل در پست
  • بخش ویژه ترسیم پلان پرسنل در کنار ماشین آلات
  • بررسی برنامه های کنترل کیفیت و برآورد فضای مورد نیاز طرح
  • بررسی امکانات و تاسیسات مورد نیاز طرح و همچنین تسطیح مکان های مورد نیاز با مشخص کردن اجاره بها یا قیمت تخمینی ملک
  • بررسی ساختمان های مجزای مورد نیاز(و ساختمان هایی که احتمالا با پیشرفت کار مجبور به ساخت آنها هستید مثل ساختمان های رفاهی و ...)
  • بررسی طیف های مختلف مشتریان محصول یا خدمت قابل ارائه
  • چارت مشخص کننده ساختار سازمانی
  • برنامه زمان بندی کاملا مشخص برای اجرای طرح
  • برآورد هزینه تمام شده محصول با استفاده از تمام فاکتورهای موجود مشخص شده
  • برآورد اقتصادی بودن طرح با استفاده از فاکتورهای مورد نیاز برای این کار و فرمول مشخص شده
  • بررسی سود و زیان ویژه با استفاده از فرمول( سود و زیان ویژه = فروش کل – جمع هزینه های تولید)
  • بررسی ارزش افزوده ناخالص و خالص با استفاده از فرمول{فروش کل – ( مواد اولیه و بسته بندی + انرژی + هزینه تعمیرات و نگهداری ) }                           
  • بررسی بازده فروش با استفاده از فرمول زیر(سود ویژه ÷ فروش کل)
  • بررسی بازده کل دارایی ها با استفاده از فرمول (سود ویژه ÷ کل دارایی ها)
  • بررسی سرمایه ثابت سرانه با استفاده از فرمول ) سرمایه ثابت ÷ تعداد پرسنل(
  • بررسی سرانه کل سرمایه گذاری با استفاده از فرمول )کل سرمایه گذاری ÷ تعداد پرسنل(
  • بررسی نرخ بازدهی سرمایه با استفاده از فرمول زیر

نرخ بازدهی سرمایه = ( هزینه تسهیلات مالی + سود و زیان ویژه ) ÷ کل سرمایه گذاری

  • بررسی دوره بازگشت سرمایه با استفاده از فرمول زیر

دوره برگشت سرمایه = کل سرمایه گذاری ÷ جریان نقدی ورودی سالانه

  • ارائه طرح های پیشنهادی به منظور جذب سرمایه ی سرمایه گذاران
  • ارزیابی نهایی کسب و کار با استفاده از شاخص های بیان شده

فایل قابل ویرایش طرح توجیهی صنایع فرآورده های لبنی به صورت ورد به همراه فایل قابل ویرایش فرم خام پروژه صنایع فرآورده های لبنی هم اکنون با پسوند زیپ آماده دانلود است و برای دانلود این پروژه مالی و کارآفرینی ارزشمند  شما کافی است روی دکمه پرداخت کلیک کرده پس از هدایت به صفحه بانک و پرداخت لینک دانلود فایل برای شما نشان داده شده و همچنین یک نسخه از آن برای شما از طریق ایمیلی که قبل از پرداخت وارد کرده اید ارسال خواهد شد.

تعداد صفحات:27 صفحه 

 


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 5,000 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
307_963208_2775.zip251.6k
20f_963208_6342.zip46.9k





بسته ویژه افزایش قد

بسته ویژه افزایش قد این متد توسط دکتر فلیپ میلر ابداع شده ایشان فوق تخصص جراحی مغز و اعصاب و همچنین متخصص درمان های طبیعی است. این تمرینات ورزشی برای بعد از بسته شدن صفحات رشد در نظر گرفته شده است که موجب افزایش قد شما به میزان پنج تا دوازده سانتی متر می شود. تمرینات ورزشی این متد ضمن رفع مشکلات ستون فقرات به تدریج با افزایش ضخامت دیسک های غضروفی که بین 25 مهره کمر قرار گرفته اند موجب افزایش قد می شود.به طور مثال وقت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 35,000 تومان